adidas Originals Stan Smith J Ftwr White/Eqt Blue S16

SjifOIbe57

adidas Originals Stan Smith J Ftwr White/Eqt Blue S16

adidas Originals Stan Smith J Ftwr White/Eqt Blue S16
Produktbeskrivelse adidas Originals Stan Smith J Ftwr White/Eqt Blue S16 Hvite sko med lyseblå hælkappe

Denne berømte sneakermodellen ble skapt i 1971 for tennisstjernen Stan Smith og den ble raskt en av adidas' klassikere. To sesonger med stor suksess på tennisbanen med føttene i disse skoene gjorde at interessen økte og snart så man skoene overalt på gatene.

Overdelen er av mykt lær innerfôret er av syntetisk lær sålen i gummi og alt går i den samme hvite tonen. På siden er det tre perforerte striper og hælen er i en herlig blå farge.

Vaskeanvisning: For å bevare glansen i dine Stan Smiths anbefales det at du impregnerer skoene med skopleie tilpasset lær før du begynner å bruke dem. Impregneringen kommer til å støte bort eventuell smuss og også fukt til en viss grad. Hold skoene rene ved hjelp av en fuktig klut og rengjør de så fort du bare kan etter at du har fått det minste lille gruskorn eller flekk på de. Fortsett å rengjøre og impregnere skoene så lenge du har de og skoen blir en trofast følgesvenn. Om skoene blir bløte tørker de best i romtemperatur Detaljer: Skolisser Merke: adidas Originals Tittel: Barn Dame Type: Sneakers Farg: Hvit Passer: Normal Yttermateriale: Lær Såle: Gummisåle Artikelnummer: 53218-02 adidas Originals Stan Smith J Ftwr White/Eqt Blue S16 adidas Originals Stan Smith J Ftwr White/Eqt Blue S16

PRODUKTER FOR HERRE